X-erfit Norge | FAQ
X-ERFIT er en serie med hjemmetreningsprodukter i høy kvalitet som er bygget for deg som ønsker å trene hjemme. I X-ERFIT-serien finner du alt fra trimsykler, tredemøller, pressbenker, fitnessballer, vektskiver, o.s.v
trimsykler, tredemøller, pressbenker, fitnessballer, vektskiver, treningsutstyr, xxl, ellipsemaskiner, spinningsykler, multigym
16663
page,page-id-16663,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive

FAQ

Ofte stilte spørsmål om X-erfitproduktene

 

 

Hvor finner jeg modell/serienummeret til mitt produkt?

 

Alle produkter er merket med modell og serienummer. Dette er som regel plassert i underkant av rammen eller på en av bena på produktet.

 

 

Hvorfor viser bare displayet nuller?

 

Dersom displayet ikke registrerer fart, tid, distanse osv. bør sensoren og magneten sjekkes. Magneten bør gå så nær som mulig forbi sensoren når pedalene blir tråkket rundt. Sjekk også at ledninger er koblet som de skal og at de ikke er skadet.

 

Hvorfor får jeg unøyaktige målinger av puls?

 

Pulsfølerne på disse produktene er ikke måleinstrumenter, men mer indikatorer på hva din puls ligger på når du trener. De er kun ment til å bistå deg med din trening og resultatene vil variere avhengig av for eksempel blodtrykk og pulsstyrke, grep og fuktighet.

 

Ulyd/vibrasjoner fra bremseklosser på spinningsykler

 

Hold alltid svinghulet rent, dersom det legger seg fett eller mye støv på svinghjulet kan det føre til vibrasjoner og ulyd fra bremseklossene. Fjern belegg fra bremseklossene med fint sandpapir eller lignende. Etterstram skruer, muttere etc. på bremsesystemet og se til at bremseklossene går jevnt med svinghjulet.

 

Bruk alltid håndkle når du trener og tørk av apparatet etter bruk. Bremseklossene kan bli harde dersom de trekker til seg mye svette.

 

Kan jeg bestille deler til mitt produkt?

 

Du kan sende oss en e-post eller henvende deg hos XXL. Vi har deler til de fleste produkter, men tar forbehold om at enkelte deler ikke er på lager eller er ute av produksjon.

 

 

Hva er magnetisk motstand?

 

Motstandshjulet som sitter inne i apparatet har en brakett bestående av magneter montert enten utenfor eller inne i motstandshjulet. Når motstanden justeres lettere beveger magnetbraketten seg lenger bort fra hjulet, når den justeres tyngre beveger magnetbraketten seg nærmere hjulet.